2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Homonnay: A németeket a nácikkal azonosítani felháborodást vált ki kultúremberekben

A nem-heteroszexuálisokat a pedofilokkal mossák össze az aljas náci fideszes politikusok.

„Senki nem felelős a szülei, nagyszülei bűneiért, de szembe kell néznünk a szüleink, nagyszüleink bűneivel. A németek ezt a II. világháború után megtették. Ezzel szemben a magyarok képtelenek voltak szembenézni, hogy a magyar állam a magyar állampolgárok támogatását élvezve követett el népirtást 1944-ben. Még rá sem csukták a halálra ítéletekre a marhavagon ajtaját, a szomszédok már megkezdték a zsidók lakásainak a kifosztását. Még ma is áll az éj leple alatt a Fidesz-kormány által a Szabadság téren felállított hazug, történelemhamisító Megszállási emlékmű, aminek az eltakarítása Karácsony Gergely választási ígérete volt.

Pedig szembe kellene néznünk a történelmünkkel, hogy soha ne következzen be, ami 1944-ben megtörtént, hogy soha ne uszítson a magyar kormány magyar állampolgárok ellen. Mert éppen ez történik, ha valakinek nem tűnt volna fel. A homofób gyermekvédelmi törvény társadalmi hatása pont az mint ami a Numerus Clausus-nak volt. A németeket a nácikkal azonosítani pedig legalább akkora felháborodást vált ki kultúremberekben mint amikor a nem-heteroszexuálisokat a pedofilokkal mossák össze az aljas náci fideszes politikusok. A németek ugyanis nem Hitler, hanem Schiller, Walther von der Vogelweide, Kant, Bach, Böll, Beethoven, és Vettel, aki a magyar kormány nettó náci politikája miatt tiltakozott a Hungaroringen.

Ahogy a magyarok sem Orbán, hanem Kinga királyné, Ady, Bartók, Márai, és nagyon sokáig sorolhatnám, ki még, remélem, te is, kedves olvasó. Deutsch Tamás pedig nem a kábítószer függősége miatt szégyen, és nem azért, mert egy rendőrségi jegyzőkönyv szerint a fején csuklyával menekítették ki egy masszázsszalonnak álcázott fővárosi bordélyból egy razzia során, hanem azért, mert még mindig a magyarokat képviseli Brüsszelben.”- írt a DK-s Homonnay Gergely.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató