2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Megerősítették portálunk által kirobbantott botrányt: Pedofil jobbikost tartóztattak le

Ismét országos botrányt robbantott ki portálunk, mégis hallgat a teljes magyar média, a liberálisok és a jobboldali médiumok is. 

 

Ezekben a percekben erősítették meg azt, amit reggel kiszivárogtattunk, ide kattintva olvasható, teljes adatlappal, névvel bemutatva. Ezek után a beol.hu az alábbiakat közölte:

 

Hírportálunk értesülései szerint a szóban forgó férfi 2019-ben a Jobbik színeiben indult a gyulai önkormányzati választáson az egyik egyéni választókerületben.

Csengeri Lajos, a Jobbik gyulai alapszervezetének elnöke elmondta, a férfi 2019-ben volt résztvevője a munkájuknak az önkormányzati választásokon.

– Azóta azonban kilépett a pártból, már korábban kilépési nyilatkozatot juttatott el hozzám, illetve az igazolványát is leadta – fogalmazott Csengeri Lajos. A Jobbik helyi elnöke 30-40 éve ismeri a férfit, és ahogy a közvéleményt, őt is megdöbbentette a rendőrségi hír. Hozzátette, amikor valaki belép az alapszervezetbe, akkor ki kell töltenie egy formanyomtatványt, amiben arról is nyilatkozni kell, hogy büntetett előéletű-e, illetve folyik-e ellene eljárás. Mindkét kérdésre nemleges volt a válasz, és utána is néztek, valóban nem volt ellene eljárás a belépéskor. Az alapszervezeti elnök hangsúlyozta, a jogerős bírósági ítéletig mindenkit megillet az ártatlanság vélelme.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató