2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Sokkoló jelenet a VIII. kerületben, gátlástalanul árulják a drogot a dílerek

Dermesztő jelenetet fotóztak le az Auróra utcában szombat délelőtt.

Egy helyi lakos készítette azt a képet, amin sikerült megörökítenie, amint a dílerek eladják a drogot. A kábítószer-kereskedőket az sem gátolta az adásvételnél, hogy fényes nappal volt.

A képen, ami a Ripost birtokába került, jól látszik, hogy a barna pólós férfitól két másik férfi drogot vásárolt. A pénz és az áru átadását is látta a szemtanú.

A VIII. Kerületi Rendőrkapitányság felvette a kapcsolatot a szemtanúval, hogy anonomitásának biztosítása mellett tanúként hallgassák meg – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztály vezetője. Kérik, ha valaki bűncselekményt lát, hívja azonnal a 112-es segélyvonalat!

Egyre elkeserítőbb a helyzet a fővárosban

Józsefvárosban szinte állandósult a közbiztonsági és tisztasági probléma, és nagyon úgy tűnik, a kerület polgármestere nemhogy nem tesz ellene, inkább még tetézi a lakók helyzetét. Az elmúlt két évben a VIII. kerület már nemcsak a drogosok, hanem a hajléktalanok és alkoholisták tanyája is lett…

„Ez már végzet, game over Budapest”

Szinte naponta kerülnek fel már-már sokkoló képek Józsefváros csoportjaiba az „ejtőző” csövesekről, azonban soha, semmi nem változik. A járdákra piszkító hajléktalanok maradnak, a kerületben élők tehetetlenek, miközben napi szinten próbálják leküzdeni undorukat az áldatlan állapotok miatt.

Forrás: Metropol

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató