2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Gyurcsány elmagyarázta, hogyan működik a Pegazus-program - Videó

Gyurcsány szerint a Pegazus-programot azért vette a magyar kormány, hogy bárkit lehallgathasson, aki nem tetszik neki.

Gyurcsány Ferenc szerint az Orbán-kormány ezekkel a modern módszerekkel haladta csak meg a kommunizmust, de a célja, hogy a régi módon figyellje meg az embereket. Gyurcsány ezután elmagyarázza a kémprogram működését, miszerint elég volt egy WhatsApp hívás, vagy az Amazon app használata, hogy a program feltelepüljön a célszemély telefonjára. 

A volt miniszterelnök szerint le kell mondani arról ,hgoy magánszemély megvehesse a Pegasus-programot, mert ezeket államok veszik. Gyurcsány Ferenc külön hangsúlyozza, hogy ehhez Izrael államának beleegyezése kell, mely a korábban elmondottak fényében különösen ijesztő. Gyurcsány Ferenc szerint azonban sem a fertőzés ellen nem lehet védekezni sem megtudni nem lehet a fertőzés tényét, merrt ehhez különleges laboratúrium és különleges eszközök szükségeltetnek. 

A DK elnöke szerint a kormány mismásol, és nem mond egy egyenes mondatot sem, miután tudnia kellett a lehallgatásokról. Gyurcsány Ferenc szerint a Pegasus olyan veszélyes, hogy többet tud rólunk, mint mi saját magunkról. 

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató