2022. május 25. - Orbán
EUR : 383.23
USD : 357.99
Időjárás ikon25°14°

Moslékok háborúja: Pálinkás József kiakadt, hogy a 24.hu levágta őt egy fényképről

„Sok sikert a 2022 utáni ellenzéki portálként való működéshez!” – üzente Pálinkás a portálnak.

Terjedelmes Facebook-bejegyzésben kelt ki az Új Világ Néppárt elnöke a 24.hu ellen. Pálinkás a pénteki sajtótájékoztatóval helyezte kontextusba bejegyzését. Mint arról beszámoltunk, Márki-Zay Péter ezen az eseményen jelentette be: amennyiben Pálinkás József pártja nem tud frakciót alakítani 2022-ben, úgy a Párbeszéd frakciójában dolgozna Hódmezővásárhely polgármestere.

Pálinkás József a bejegyzésben végigveszi, hogyan tudósított a baloldali média az eseményről. „Az elfogulatlan tájékoztatás bajnoka«, a 24.hu »Márki-Zay szorosabbra fűzi az együttműködést Karácsonyékkal címen közöl egy szerkesztőségi írást, amelyben a Karácsony Gergely oldalán megjelentekre hivatkozva, az ott közölteket nem idézve, megjelentet egy írást, amelyben a Karácsony Gergely oldalán közölt fotóról levágja az én képemet és névtáblámat” – írta a pártelnök.

A tudósításban meg sem említik, hogy a sajtótájékoztatót hárman tartottuk. Gratulálok! Ez bizony képhamisítás és hírhamisítás! Ezek után ne várják, hogy a polgári oldalon valaki is hisz ennek a portálnak”

– fogalmazott Pálinkás, aki hozzátette: a 24.hu szerinte „sok kárt okoz, és akadályozza a változást”. Az Új Világ Néppárt elnöke sok sikert kívánt „a 2022 utáni ellenzéki portálként való működéshez”.

Hozzáfűzte: „biztos kifizetődő, és nem is kell sokat dolgozni!”

Én pedig elgondolkozok a hétvégén. Több ember jellemén, és az „összefogáson”

– írta bejegyzésében Pálinkás. Bejegyzését azzal zárta: „így nem lesz változás”. 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató