2021. szeptember 23. - Tekla
EUR : 354.3
USD : 301.92
Időjárás ikon19°

Volner Párt: El kell utasítani a brüsszeli zsarolást

Volner János szerint a baloldal részéről a homoszexualitást népszerűsítő kampány zajlik a szavazatok megszerzése érdekében.

Magyarországnak keményen vissza kell utasítania minden LMBTQ-ügyben kifejtett brüsszeli zsarolást – jelentette ki a Volner Párt elnöke hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten. Volner János azt mondta, Európában mindenkinek meg kell értenie, hogy a magyar törvények nem teszik lehetővé, hogy a gyermekek számára népszerűsítsék a homoszexualitást és a nemváltást. Ebben a helyzetben a Volner Párt mindent meg fog tenni a gyermekvédelmi népszavazás érvényessége és eredményessége érdekében – tette hozzá a független országgyűlési képviselő. Úgy vélekedett: a brüsszeli politikusok azzal fenyegetnek, hogy Magyarország nem kapja meg az európai helyreállítási alapból a neki járó 2500 milliárd forintot, ha Magyarország nem engedi be a homoszexualitást népszerűsítő LMBTQ-aktivistákat az óvodákba és az iskolákba.     Szavazatmaximalizálás?   

Eközben, a baloldal részéről évek óta tartó, a homoszexualitást népszerűsítő kampány zajlik a szavazatok megszerzése érdekében » folytatta, hozzátéve: ha homoszexuálissá sikerül nevelni olyan embereket is, akiknek lenne esélyük, hogy például boldog heteroszexuális családapaként éljék le az életüket, az baloldali szavazatokat jelent. „Hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy

aki az LMBTQ-közösségbe bekerül az nagyobb eséllyel lesz a liberális pártok szavazója,

mint mondjuk egy konzervatív párté” – érvelt Volner János.    

Arról is szólt: miközben a nemzeti oldal meg szeretné őrizni Magyarország szuverenitását, a baloldalon olyan tábor szerveződik, amely nyíltan felvállalta az európai egyesült államok gondolatát, és ennek érdekében Brüsszelnek alárendelve megpróbálja átalakítani Magyarországot a migránsok befogadásával és a homoszexualitás népszerűsítésével. Közölte: országjárásra indul a gyermekvédelmi népszavazás sikere érdekében, mert azon keresztül a magyarok megüzenhetik Brüsszelnek, hogy teljesen eltér a véleményük attól, amit a liberális politikusok megpróbálnak Magyarországra erőltetni.

Forrás: MTI

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató