2021. szeptember 22. - Móric
EUR : 352.89
USD : 300.74
Időjárás ikon14°10°

Dopeman: Jakab egy gasztroblogger

Jelen problémák okozója nem Orbán Viktor, hiszen őt mi választottuk meg. Valójában Gyurcsányék korábbi politizálása a felelős azért, hogy kétharmaduk lett - mondta a Spirit Fm Beszóló című délutáni interaktív műsorában Dopeman.A rapper szerint Orbán Viktor leváltásához komoly felkészültségű politikus kellene, olyan alak, aki elég erős karakter, egy "karcos figura", de szerinte az az egyik legnagyobb probléma a hazai politikai élet szereplőivel, hogy nincs ilyen, mint ahogy nincs brandépítés sem. Dopeman szerint például tévút, hogy Gyurcsány Ferenc kocsmázni hívja a fiatalokat, ahelyett, hogy mondjuk megkeresnének híres instagrammosokat, akik által megtalálhatnák a fiatalokat. A Jakab Péter, a Jobbik elnöke pedig szerinte már "túlságosan karcos", ahogy ő fogalmazott "egy gasztroblogger.

"Egyszer kirakom a parizert, és akkor az bejön. De most már kiposztolom a lecsómat, a káposztámat, a zsíroskenyeremet - Jakab gasztroblogger"

- mondta. 
 
Dopeman erősen kritizálta az ellenzéket, állítása szerint a Covid-helyzetben rosszabbul járt volna az ország, ha nem Orbán Viktor a miniszterelnök, hanem bármelyik másik ellenzéki miniszterelnök-jelölt, mint ahogy szerinte a főváros is rosszul járt Karácsony Gergely főpolgármesterrel. A rapper szerint sokan elfelejtik, hogy a politika is szórakoztatóipari termék, és az Orbán Viktor vezette zenekar - ahogy fogalmazott - jó érzékkel gyártja a slágereket.


Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató