2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Dopeman: Jakab egy gasztroblogger

Jelen problémák okozója nem Orbán Viktor, hiszen őt mi választottuk meg. Valójában Gyurcsányék korábbi politizálása a felelős azért, hogy kétharmaduk lett - mondta a Spirit Fm Beszóló című délutáni interaktív műsorában Dopeman.



A rapper szerint Orbán Viktor leváltásához komoly felkészültségű politikus kellene, olyan alak, aki elég erős karakter, egy "karcos figura", de szerinte az az egyik legnagyobb probléma a hazai politikai élet szereplőivel, hogy nincs ilyen, mint ahogy nincs brandépítés sem. Dopeman szerint például tévút, hogy Gyurcsány Ferenc kocsmázni hívja a fiatalokat, ahelyett, hogy mondjuk megkeresnének híres instagrammosokat, akik által megtalálhatnák a fiatalokat. A Jakab Péter, a Jobbik elnöke pedig szerinte már "túlságosan karcos", ahogy ő fogalmazott "egy gasztroblogger.

"Egyszer kirakom a parizert, és akkor az bejön. De most már kiposztolom a lecsómat, a káposztámat, a zsíroskenyeremet - Jakab gasztroblogger"

- mondta. 
 
Dopeman erősen kritizálta az ellenzéket, állítása szerint a Covid-helyzetben rosszabbul járt volna az ország, ha nem Orbán Viktor a miniszterelnök, hanem bármelyik másik ellenzéki miniszterelnök-jelölt, mint ahogy szerinte a főváros is rosszul járt Karácsony Gergely főpolgármesterrel. A rapper szerint sokan elfelejtik, hogy a politika is szórakoztatóipari termék, és az Orbán Viktor vezette zenekar - ahogy fogalmazott - jó érzékkel gyártja a slágereket.


Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató