2021. október 28. - Simon, Szimonetta
EUR : 365.36
USD : 314.75
Időjárás ikon13°

Gyurcsány megalázta a 2006-os rendőrterror egyik áldozatát, azt a férfit, akinek kilőtték a szemét - Videó

Skrabski Fruzsina újságíró közösségi oldalán írt arról, hogy a volt miniszterelnök hogyan sértegette a 2006-os rendőrterror egyik áldozatát.

A tegnapi eseményről már ebben a cikkünkben is írtunk.

A 2006-os rendőrterror áldozatairól filmet készítő Skrabski Fruzsina Facebook-posztban számolt be arról, hogy filmjével kapcsolatban egy interjú reményében megkereste Gyurcsány Ferencet is, amelyre a volt miniszterelnök úgy válaszolt: „nem élnék ezzel a lehetőséggel.”

Skrabski posztjában az írja: „Írtam neki emailt, elutasított, megkerestem három áldozattal (László, Gergely és Gábor), de ellökdöstek, aztán tegnap este bekiabáltam, amikor tagadta, hogy voltak egyáltalán kilőttszemű emberek, erre ő hogy reagált? Elkezdte sértegetni az áldozatot hogy, hogy néz ki. Megismétlem: a volt miniszterelnök megpróbálta nevetségessé tenni azt az embert, akinek kilőtték a szemét a rendőrei és ezzel tönkretették az életét!”

A bejegyzés szerint az újságíró erre megkérdezte Gyurcsánytól, hogy nem szégyelli-e magát, hogy megpróbálja megalázni azt az áldozatot, aki egyébként a kilőtt szeme miatt a munkáját és a lakását is elvesztette. Erre válasz nem érkezett, Skrabski posztjában azt írta:

„Gyurcsány nem kért bocsánatot, hanem tovább röhögött.”

A videó alább látható: 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató