2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Videón mesél arról Joe Biden fia, hogyan tivornyázott orosz drogdílerekkel

„Kib*szott sok pénzt vertem el. Minden este őrült bulik, őrült fickókkal”– magyarázta az elnök fia a felvételen.

Megszerezett egy videót a Daily Mail az 51 éves Hunter Bidenről, ahogy egy örömlánynak mesél korábbi botrányairól. A felvételen Joe Biden fia arról mesél például, hogy nyáron 18 napott bulizott Las Vegasban egy orosz drogbandával együtt.

Kib*szott sok pénzt vertem el. Minden este őrült bulik, őrült fickókkal”

– magyarázta Hunter. Azt is hozzátette, hogy 18 napig, annak ellenére, hogy csak egy bulira akart maradni, lakosztályról lakosztályra jártak. Mint mondta, volt, hogy tízezer dollárt költött egy éjszakára. 



Hunter arról is beszél, hogy az egyik ilyen este során felment a lakosztály legfelső szintjén található jacuzzihoz, amelybe beleült, majd elájult.

Soha nem ájultam még el, soha. Mire felébredtem, mindenkit kivágtak a lakosztályból, és az egész placcot kitakarították. Először azt sem tudták, életben vagyok-e még, nemtudom, meddig feküdhettem arccal a vízben” 

– hallatszott a felvételen.

Miután az elnök fia majdnem túladagolta magát, rájött, hogy eltűnt a laptopja, ami véletlen rögzítette az egész estét. Ez már nem az első eset, hogy a férfi elhagyta a gépét, amin több fontos és bizalmas információ is megtalálható. Nagy valószínűséggel orosz barátai lopták el a számítógépet. Az örömlány megkérdezte, hogy szerinte zsarolni akarják-e a felvételekkel. Hunter azt válaszolta, hogy valószínűnek tartja.

Apám elnök akar lenni. Tényleg. Egyfolytában erről beszélek”

– fogalmaz a videóban.

Forrás: Mandiner

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató