2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

FeGyőr: Instragramon érzem magamat a legjobban, az a természetes közegem

Az Azonnali nevű oldalnak adott interjút a hazaáruló Momentum első embere. Szóba kerültek olyan fontos dolgok is, mint az Instagram... FeGyőr azt is elárulta, hogy szerinte reális az, hogy bekerüljön az előválasztás második fordulójába.

„Az előválasztás hivatalos Facebook-oldalán már megjelent, hogy nyilvántartásba vették miniszterelnök-jelöltként. Ennek fényében milyen eredménnyel lenne elégedett szeptember 26-án, a miniszterelnök-jelölti előválasztás első fordulója után? Mondjon egy konkrét százalékot!

A második fordulóval lennék elégedett, nem tudom, hogy hány százalékot elérve.

Reálisan nézve van esélye erre? A közvélemény-kutatásokban nem áll túl fényesen.

Legutóbb a Závecz és az IDEA csinált közös felmérést, ott 12 százalékon állok. Következő a második fordulóba jutást jelentő harmadik helyen Karácsony Gergely 20-22 százalékkal.

Azért elég nagy a szakadék kettejük között.

Elég nagy, viszont én az a srác vagyok, akinek a pártját az EP-választásokon 5 százalékra mérték, és 10 százalékot értünk el. Van egy történelmi tapasztalat arról, hogy mekkora a különbség a mérések és a valóság között.

Ott pártokat mértek, ez a kutatás konkrét jelölteket vet össze.

Nem tudjuk még, hogyan működik az előválasztás. Nagyon várom a miniszterelnök-jelölti vitákat – lesz belőle kettő darab mindenképpen az első forduló végéig. Ezek a viták – akárcsak Amerikában – nagyon sokat fordíthatnak. Úgyhogy erről a 12 százalékról még behozható a 20-22 százalék.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató