2022. január 26. - Paula, Vanda
EUR : 360.52
USD : 319.41
Időjárás ikon-1°

Horváth Csaba is megmarta Hadházyt, szerinte hazudik és hiteltelen

Csúsztatásokat, valótlanságokat jelentet meg Hadházy Ákos Horváth Csaba MSZP-s polgármester szerint.

Az országgyűlési képviselő tegnap egyik Facebook-posztjában ingatlaneladási biznisszel vádolta meg az MSZP-s polgármester, Horváth Csaba által vezetett zuglói önkormányzatot. Az ellenzéki képviselő többek között azt állította, hogy Zugló Önkormányzata a nyilvánosságot megkerülve értékesíti az Egressy út és az Angol utca sarkán található, összesen 6300 négyzetméteres telket, illetve hogy azok vételára több mint százmillió forinttal kevesebb, mint a három éve becsült értéke volt.

Az MSZP-s kerületvezető visszautasította Hadházy Ákos állításait:

Ha időt fordított volna arra, hogy utánanézzen az általa felhozott ingatlaneladás részleteinek, vagy csak egyszerűen Önkormányzatunkhoz fordul a valós adatokért, akkor megkímélhette volna magát attól, hogy veszítsen a hitelességéből azzal, hogy csúsztatásokat, valótlanságokat jelentet meg. Mindennek az árát ugyanis elsősorban a zuglóiak fizethetik meg, miközben őket akarja képviselni a zuglói képviselői mandátum megszerzésével

– írta közleményében Horváth Csaba.

Korábban a közösségi oldalán jelentette be Hadházy Ákos, hogy Pálinkás József és az Új Világ Néppárt is őt fogja támogatni a zuglói előválasztáson. A párt közleménye szerint magától értetődő, hogy Hadházyt támogatják, mert kérlelhetetlen következetességgel képviseli azt, hogy a magyar politikának meg kell tisztulnia. Hadházy indulása Zuglóban gyakorlatilag kettészakította az ellenzéket. A kerület hagyományosan baloldali fellegvárnak számít, Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője többször is nyíltan kritizálta Hadházyt, valamint az indulását támogató Momentumot. A nézeteltérések csak eszkalálódtak, amikor Tóth Csaba mögé beállt a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd, valamint a Jobbik is – utóbbi úgy, hogy a pártelnök Jakab Péter nem vállalta arccal a zuglói MSZP-s képviselő támogatását.

Hadházy Ákost a Momentum, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és az Új Világ Néppárt támogatja.

Forrás: Magyar Nemzet

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató