2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Kocsis Máté eligazította az álszent baloldaliakat, akik a magyar olimpikonok sikereivel vadásztak a lájkokra

A Fidesz frakcióvezetője nagyon kiakadt a moslékra. Az olimpia ideje alatt Dobrev, Gyurcsány, Karácsony, Jakab stb. álszent módon posztolgatták a magyar sikereket, holott gyűlöik a sportot.

Az olimpia margójára:

Ugye tudják a baloldali politikusok, hogy azok a sportolók, akiknek a sikerei kapcsán sorra tették közzé a likevadász gratuláló posztjaikat, javarészt ugyanazok a sportolók, akiket megfosztottak a 2024-es hazai rendezésű olimpiától? Sokaknak jutott eszébe elsősorban a momentumosok komplett rokonsága, amikor Tokió Párizsnak adta át a “stafétát” az olimpia lezárásaként, és nem Budapestnek. De erre persze az egész baloldal “büszke” lehet.

Kissé émelyítő volt, hogy az olimpiagyilkosok úgy kommunikáltak minden sikert, mintha legalábbis ők edzették volna a sportolókat, miközben évek óta minden sporttámogatást bírálnak, megakasztják a létesítmény-fejlesztéseket, hazudnak és hangulatot keltenek a magyar sportélettel kapcsolatban, a propagandasajtójukkal karöltve. “Stadionoznak”, majd elmennek a stadionba büszkén fotózkodni, ahogy az EB alatt is tették.

Kétszínűség ez a javából, business as usual - írja Kocsis Máté a Facebookon.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató