2021. szeptember 25. - Eufrozina, Kende
EUR : 356.68
USD : 303.92
Időjárás ikon26°13°

LMBTQ-díjat nyert a fétisszex-felszerelésbe öltözött férfiak által körülvett kislány fotója

Egy botrányos fotó nyert díjat egy hollandiai Pride-rendezvényen. A fotón egy holland kislány látható fétisbőrszerelésbe öltözött felnőtt férfiak gyűrűjében. Mivel az LMBTQ-felvonulás szervezői szerint

a fotós által megörökített "ikonikus" kép tökéletesen kifejezi a „büszkeséget" és a sokszínűséget, ezért a fotóst 2500 euró jutalomban részesítették

– írja a The Daily Wire.

Díjat nyert az LMBTQ-szervezők részéről az a fotó, amelyen egy fiatal hollandiai lányt felnőtt férfiak vesznek körül szexuális fétisfelszerelésben. A szervezők azért ítélték oda a díjat a fotósnak, mivel állításuk szerint a kép tökéletesen megörökíti azt, hogy miről is szól a „büszkeség" és a „sokszínűség ünneplése".

A fotón az előtérben egy kislány látható, míg a háttérben egy csapat fétisbőrruhába öltözött felnőtt férfi látható.

Egy magát a kislány anyjának valló nő azt mondta, hogy azért engedte be a férfiakat az otthonába, hogy azok átöltözhessenek. A Jan van Breda által készített felkavaró fotó mintegy 13 000 beküldött kép közül lett a győztes az LMBTQ-büszkeségversenyen.

A Pride fotópályázatát többek között Jan van Breda nyerte. Több mint 13 000 fotót küldtek be, de három közülük bekerült a történelemkönyvekbe. A fotósok egyenként 2500 eurós díjat is kapnak"

- számolt be a hírről az Echt Amsterdam Nieuws.

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató