2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Tucker Carlson esztergomi előadása magyarul - Videó

Tucker Carlson előadást tartott az MCC Feszten.

A Fox News sztárműsorvezetője Magyarország titkáról beszélt.

Tucker Carlson azt mondta, teljesen másként telt számára a Magyarországon töltött idő, mint amire számított. A műsora miatt rendszeresen utazik a világban, hogy megnézzék és megmutassák, hogyan élnek az emberek az Egyesült Államokon kívül - az amerikaiak közül ugyanis sokan azt hiszik, csak náluk élhetnek boldog emberek. 

Megjegyezte:

TELJESEN LENYŰGÖZTE A MAGYAR KORMÁNY 2015-ÖS MIGRÁCIÓS VÁLSÁGKEZELÉSE.

Tetszett az ország hozzáállása, miközben Magyarország teljesen magára volt hagyva.

Szerinte nagyon aggályos, hogy az Egyesült Államokból próbálnak oktatni egy olyan tízmilliós kelet-közép-európai országot, ahol tiszta választások voltak, és egészségesebb a médiaegyensúly, mint az Egyesült Államokban. 

Amerikában fizikai fenyegetettségben élsz, ha nem értesz egyet, és azonnal cenzúráznak a szociális médiában, hogy ha eltérő véleményedet közölni akarod 

- mondta.

Az országában a szabadság fokozatosan megszűnik, és üldözik a humort, minden halálosan komoly lett. Érzékelhető, hogy nagyon sötét irányba mozdulnak a dolgok.

Az Egyesült Államokban, ha kimondod, hogy ez az én hazám, és szabályok vannak, akkor máris fasisztának bélyegeznek. 

Tucker Carlson azt mondja, csodálja a magyar épületeket. Az amerikai épületek dehumanizálóak.  Ezzel azt sugallják az embereknek, hogy kevesebbet érnek a valóságosnál, nem Isten teremtette őket, nem egyediek és egyéniek: mind egyformák vagytok. A vas, acél és üveg épületek ezt az üzenetet küldik.

Végezetül azt mondta, hogy 

MAGYARORSZÁG NAGYON PROVOKATÍV A VILÁG TÖBBI RÉSZE SZÁMÁRA. NYITOTTSÁG, TISZTASÁG, A BŰN HIÁNYA, A RENDEZETTSÉG ÉS A HATÁROK ELLENŐRZÉSE JELLEMZI. 

Mindaz,

HOGY MAGYARORSZÁG EZEKET AZ ÉRTÉKEKET FONTOSNAK TARTJA, SÉRTI A NYUGATI VEZETŐKET, AKIK FÉLREKORMÁNYOZTÁK A NYUGATOT. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató