2022. augusztus 12. - Klára
EUR : 394.59
USD : 381.58
Időjárás ikon30°17°

Egy belga költőnő szerint el kell fogadni, hogy a „pedofília mindannyiunkban lakozik”

Egy belga költő, akit Brugge városa foglalkoztat, össztűz alá került, miután levelet írt, amelyben elítélte a pedofilok démonizálását, és azt mondta, az embereknek „be kell fogadniuk a pedofilokat”.

Delphine Lecompte a pedofilokat „marginalizált, kiszolgáltatott csoportnak nevezi, akit a tisztességes moralista közösség évek óta beteges söpredékként kezel”. Annak ellenére, hogy tiltakoztak a nő szavai elle a városi tanács azt mondta, hogy bár nem értettek egyet vele Lecompte jogosult a szólásszabadságra – írja a Breitbart.

Lecompte a levélben azt mondta, hogy

„a legtöbb pedofil soha nem vesz részt pedofil cselekedetekben”, és „hogy minden embert néha vonz az ártatlanság és a fiatalság”.

A nő így folytatta: „Szerintem nagyon veszélyes a pedofilokat démonizálni és elhallgattatni.

„Ily módon a pedofil majdnem illegális és elferdített bűnözés helyzetébe kényszerül.

„Azt hiszem, bölcsebb lenne megismerni és elfogadni a pedofilt. És elfogadni, hogy a pedofília mindannyiunkban megtalálható ”

- tette hozzá.

A levelet

A levél sokakat felháborított, köztük Stefaan Sintobint, a Vlaams Belang párt parlamenti képviselőjét is, aki felszólította Brugge városát, hogy szakítsa meg a Lecompte-al való együttműködést valamint Matthias Diependaele flamand minisztert is, aki kijelentette:

Nem tudjuk elnézni vagy normalizálni a pedofíliát. bármilyen módon, nemhogy kifogásokat keresni. ”

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató