2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Szabó Tímea: Innentől, aki Orbánra szavaz, az uniós tagságunk felmondására szavaz!

Elkezdődött a rettegés. A moslékok az EU kilépéstől félnek.

A merhetetlen Párbeszéd társelnöke is üzent, Fricz Tamás írása verte ki a biztosítékot.

„Elkezdődött Orbán Viktor kampánya, hogy kiléptesse hazánkat az Európai Unióból! Innentől, aki Orbánra szavaz, az uniós tagságunk felmondására szavaz! Pontosan tudjuk, hogy a lakájmédiában nincs olyan, hogy valaki saját szakállára írogat a »HUXIT-ról« felsőbb jóváhagyás nélkül. No, pláne nem Fritz Tamás, a CÖF elnöke.

Orbán régóta azt tervezi az Unió elhagyását, és most, hogy úgy tűnik, már az uniós támogatásból jövő milliárdokat se tudják olyan könnyen lenyúlni, és helyette inkább Kínának szolgáltatja ki némi alamizsna fejében az országunkat, fel is gyorsítja a kilépést.

Nem kell Orbánnak az a nyűg, hogy az Unió folyton őt piszkálja a jogállamiság teljes hiánya, korrupció vagy az emberek elnyomása miatt. Inkább beáldozza Magyarországot, a szabadságunkat, az embereknek járó uniós pénzeket, a szabad utazást, csak, hogy neki és a haveri körének anyagilag megérje. Ha az Unió neki nem ad pénzt, majd ad a Kínai Kommunista Párt! Ja, hogy cserébe eladósítják az országot és Kína rabszolgájává teszik az unokáinkat? Az Orbánt nem érdekli.

A Magyar Nemzet cikkel felgyorsult a folyamat. Aki innentől Orbánt támogatja, az Magyarország uniós kilépését támogatja! 
Karácsony Gergely vezetésével állítsuk meg ezt az ámokfutást!”

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató