2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

FeGyőr sunyin átírta az Orbán Viktort gyalázó posztját

Fekete-Győr András bocsánatkérés helyett csendben átírta azt a posztját, melyben az Orbán-kormányt azzal vádolta, hogy örül a tálibok győzelmének Afganisztánban.

Hétfőn este írta ki Fekete-Győr András Facebook-posztban, melyhez szerkesztett képet is mellékelt, hogy úgy gondolja, az Orbán-kormány gerincét olyan aljas emberek adják, akik most örülnek a tálibok afganisztáni győzelmének. 

A Momentum elnöke bejegyzésében ekkor úgy fogalmazott: „Vannak, akik ilyenkor is képesek örülni. Akik az emberi gonoszság ilyen szintjére voltak képesek eljutni. Ők alkotják a mai Fidesz-kormány gerincét.”

Este hétre azonban mind a kép, mind pedig a poszt fent idézett sora is eltűnt a posztról, melyet aztán a kommentelők szóvá is tették. Több kommentelő úgy véli, hogy valóban túl lett pakolva a „baszatáska”, így még másd sőt harmadnaposan is csak butaságokat képes posztolni a Momentum miniszterelnök-jelölt jelöltje.

A Momentum elnökét nem csupán kormánypárti, hanem baloldali kommentelők, sőt párthívei is keresetlen szavakkal illették megváltoztatott posztja alatt.

Trombitás Kristóf a HírTV műsorvezetője kommentben kérdezett rá a változtatásokra: „Pártelnök úr, mi lett a posztban lévő képpel? Elvitte a cica? Vagy a ‘táska? Nagyon komoly lehet a baj, ha ilyen minőségű montázsok születnek. Ez a kétségbeesettség jele. Örülök!” Több kommentelő szivárványkeretes profilképe azonban nem arról árulkodik, hogy a kormányzat politkáját támogatnák, ám kommentjeik nem kevésbé keresetlenek, és tartalmukat vtekintve is kevéssé különböznek a kormánypárti publicista megjegyzésétől. 

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató