2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Hoffmann: A nemzetközileg erősödő LMBTQ-propaganda idegen a magyar nép szellemiségétől

„Az iskolákban semmilyen helye nincs az LMBTQ- vagy egyéb, politikai célzatú propagandának. Nem megengedhető, hogy a propagandisztikus céllal megjelenő, önmagukat NGO-nak nevező szervezetek „érzékenyítsenek” a közoktatási intézményekben, pláne az óvodákban” – mondta a Magyar Nemzetnek Hoffmann Rózsa.



A második Orbán-kormány köznevelésért felelős államtitkára szerint „a szexuális felvilágosításra szükség van az iskolákban, de csak 14 éves kor után, amikor biológiailag és szellemileg is elég éretté válnak a gyermekek”.

Arról is beszélt, hogy a szexuális felvilágosítás azért is nagyon kényes, sok körültekintést igénylő kérdés, mert ennek során azt is szem előtt kell tartani, hogy a gyermek olyan környezetben és értékrend szerint nőjön fel, ami az életet és a haza javát szolgálja az egyéni boldogulásuk mellett”.

Szerinte

„a nemzetközileg egyre erősödő LMBTQ-propaganda olyan világnézetet jelenít meg, amely idegen a magyar nép többségének szellemiségétől, törekvéseitől és alkotmányától”.

Hozzátette: „a magyarok túlnyomó többsége hagyományos értékeket és világszemléletet tart magáénak. Ez nem jelenti azt, hogy az ettől eltérő nézeteket nem kell elfogadni, ám azoknak nincs helye az oktatásban”.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató