2021. október 17. - Hedvig
EUR : 359.76
USD : 310
Időjárás ikon14°

Beszaladt a [email protected]őbe az ellenzék: nem lesz rózsaszín turul a Szent István-napi ünnepségen

Baloldali politikusok és a liberális média azonnal felkapott egy képet, amelyen egy rózsaszín turulszobor szerepel és persze jókat élcelődtek is rajta, azonban némi utánajárással egy újabb öngólt előzhettek volna meg: a szobor igazából ezüst színű, mindössze rózsaszín védőfólia fedi.A fenti, rózsaszín turulszobrot ábrázoló kép kezdett terjedni az interneten, amire az ellenzék természetesen azonnal lecsapott, és jól megbotránkozott.

A Fidesz ezzel a rózsaszín papagájjal készül az augusztus 20-ai államalapítás ünnepére. Lehet, hogy sokat nézték a saját melegellenes propaganda-hírdetéseiket, és visszafelé is működött a “megfertőzés”. De tényleg, mi ez????

– írta a kép kapcsán Szabó Tímea Facebook-oldalán.

Azt hittem Photoshop, de nem. Az államalapítás ünnepén fog felvonulni

– ezt már Baranyi Krisztina jegyezte közösségi oldalán.

A 24.hu is megpróbált tréfát csinálni a szoborról készült képről. Azonban ha egy kicsit is utánajártak volna a dolognak, mindannyian megkímélik magukat egy újabb öngóltól.

A turul a Facebookon megosztogatott fotókon azért rózsaszín, mert védőfólia volt rajta. Egyébként ezüstszínű a valóságban, a fóliákat csütörtökön szedik le róla. A szobor a Blikk információi szerint egy, a magyar történelmet és eredetmondát bemutató, látványos felvonuláson fog kiemelt szerepet kapni.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató