2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Ez a Jobbik valódi arca: A választók megalázásával keménykednek Jakabék a Facebookon

A bolseviknál is bolsevikebb a tempó, amit a Jakab-párt diktál. Az egykor Jobbikként ismert párt ugyanis megtalálta a kommunikációs csodafegyvert: a Facebookon gyalázzák azokat a választókat, akik nem értenek egyet a gárdistából lett kismunkásőrök lózungjaival.

Jakab a melós-fiaskót követően rákapcsolt az alpáriságra: újabban szinte mindenhol, amerre csak jár, igyekszik minél jobban megalázni azokat a vele egyet nem értő választókat, akik mégis ellátogatnak rendezvényeire. Amelyeket újabban inkább meg sem hirdet, hiszen ha sajtómunkásokkal találta magát szembe, olyankor könnyen zavarba jött. Keddi hakniján egy olyan urat nem hagyott szóhoz jutni Jakab, aki vissza merészelt kérdezni, míg Erdőkertesen járva egy olyan hölgy fotóját használta fel jogosulatlanul, aki a jobbikos keménylegényen merészelt ironizálni. Utóbbira ezt követően elképesztő gyűlöletcunami zúdult.

Jakab Péter mélyen felháborodott, amikor az ország jó része leprolizta. Hát most aztán igazán megdolgozott a jelzőért, hiszen országjárása során taktikát váltott: a Jobbik magát elképesztően bátornak tartó vezére egyszerű választópolgárokat próbál megalázni kitelepülései során. Így volt ez legutóbb is, ahol belefutott egy olyan érdeklődőbe, aki véletlenül nem osztotta a pártelnök véleményét, sőt, még kérdéseket is merészelt feltenni. Jakab persze egyből – a klasszikust idézve – idegállapotba jött, és ordítva fojtotta bele a szót a kérdezőbe. Természetesen mindezt a megértés, egyenlőség és meghallgatás jegyében.

 

A legszomorúbb, hogy a jobbikosok valószínűleg még büszkék is a jelenetsorra, hiszen a videót megosztotta az oldalán Zágráb Nándor, aki a Jobbik színeiben indul országgyűlési mandátumért jövőre, azzal a felirattal, hogy nem mindenkit lehet meggyőzni, de próbálkoznak.

Ezek után azonban különösen erősen kell majd próbálkozniuk, hiszen Jakab produkciója még jobbikos körökben is kiverte a biztosítékot: a videóra rengeteg negatív komment érkezett, amelyekben számon kérik a pártvezető ordenáré stílusát a választókkal szemben.

Úgy tűnik tehát, a szavazóknak nem jön be, ha a választóival is úgy beszél Jakab, mint politikai ellenfeleivel. Persze Jakab jellemrajzát ennyivel (sajnos) nem zárhatjuk le.

A Jobbik éppen aktuális elnöke ugyanis valami egészen mély pontra süllyedt miközben próbálta palástolni, hogy legutóbbi fórumán a beépített embereken kívül szinte senki sem volt. Erdőkertesi hakniját követően ugyanis egy olyan hölgyről posztolt annak engedélye nélkül képet, aki éppen az ő lózungjain ironizált.

Jakab ráadásul nem csak a személyiségi jogokkal élt vissza, de még gúnyolódott is egy sort áldozatán. Hogy ez mégis miképp fér össze azzal a “becsületességgel” és “demokrata attitűddel”, amiről Jakab Péter folyton papol, az már inkább egy elmeorvosi vizsgálat tárgya lenne. Mindenesetre Jakab tettével valóságos gyűlöletcunamit zúdított áldozatára, aki portálunk megkeresésére elmondta, az elmúlt órákban annyi támadást kapott felhergelt  jobbikosoktól, hogy nem szeretne nyilvánosság elé állni. Ugyanakkor annyit elárult, a Jakab-féle fotón látható arckifejezést ironikus véleménynyilvánításnak szánta, amellyel a pártelnök Orbán Viktorral kapcsolatos szavait kommentálta. A hölgy tehát azzal vívta ki a “nagyon bátor” pártelnök haragját, hogy kritizálni merte őt.

Erről pedig nem juthat más eszünkbe, mint az emlékezetes eset, amikor Jakab hogy ki volt akadva, amiért prolinak nevezték. A pártelnök azonban most bizonyította, amiben a legtöbben eddig is egyetértettünk: nem a parizer meg a paprikás krumpli miatt lesz valaki proli, hanem azért mert így bánik a szavazóival, és így bánik a nőkkel.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató