2021. október 17. - Hedvig
EUR : 359.76
USD : 310
Időjárás ikon14°

Kocsis Máté frappánsan igazította el az apaságra készülő FeGyőrt

Ha igazak a hírek, Fekete-Győr Andrásék gyermeket várnak, ennek kapcsán pedig Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője gratulált Facebook-bejegyzésében, de nem akármilyen módon.

Kocsis Máté levelét változtatás nélkül közöljük:

„Tegnapi hír, hogy Fekete-Győr Andrásék gyermeket várnak. Gratulálok hozzá, a legjobb dolog, ami az életben történhet. Tudom jól, nekünk kettő van: egy fiúnk, Kristóf, és egy lányunk, Karolina.

Ha majd megszületik a gyermek, és Fekete-Győr András is túl lesz számtalan átvirrasztott éjszakán, ha megtanul a mosógép tetején és a csomagtartóban is pelenkázni, ha majd többször megjárja a gyermekorvosi ügyeletet magas lázzal vagy sérülésekkel, ha lelkesen megválaszolja minden nap azt a körülbelül 200 “miért”-tel kezdődő kérdést, és ha kialakul közte és a gyereke között a világ legtökéletesebb érzelmi kötődése,

akkor bizonyára megérti majd, hogy miért vannak a szülőknek – így neki is – előjogaik a saját gyermekük nevelését illetően. Vélhetően még később az sem lesz ellenére, hogy az ő tudta és beleegyezése nélkül semmilyen irányú szexuális propagandával ne traktálják a kiskorú gyermekét, illetve az úgynevezett érzékenyítés címén ne tartson előadást (leginkább semmiről) például egy ötven-hatvan körüli férfi miniszoknyában és tűsarkú cipőben, ahogy az tőlünk nyugatabbra már szokás. Halkan jegyzem meg, ezekről szól a gyermekvédelmi törvényünk, függetlenül attól, hogy mit hazudik róla a liberális sajtó.
A születendő babának, az édesanyának és az édesapának jó egészséget és boldog családi életet kívánok!

A gyermek a legcsodásabb dolog a világon!” – írta Kocsis Máté.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató