2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Petrás Jani a RockBalatonon üzent az áruló jobbikosoknak, szarházinak nevezte Jakabékat

Évekkel ezelőtt még olyannyira jóban volt a Kárpátia zenekar a Jobbikkal, hogy azt is megengedték nekik, hogy a párt egyik vezető politikusa, Z. Kárpát Dániel doboljon az egyik fellépésükön. A nemzeti érzelmű együttes viszont nem nézi jó szemmel, hogy a mai Jobbik már Gyurcsányékkal nyomul, aminek hangot is adtak.

A RockBalatonon a Kárpátia frontembere, Petrás János sz*rházinak nevezte a jobbikosokat, a Pride-on való részvétel miatt pedig egyszerűen leb***ta őket, majd Jakab Péternek és Z. Kárpát Dánielnek is üzent.



Nem fogta vissza magát a múltheti RockBalatonon a Kárpátia zenekar frontembere, aki a jó zene mellett, évek óta a politikát is felviszi a színpadra. Petrás János ugyanis nem ment el szó nélkül amellett, hogy a Jobbik – mellyel korábban nagyon úgy tűnt, hogy szimpatizáltak – most Gyurcsányékkal bútorozott össze a hatalom megszerzése érdekében, sőt még a Pride-on is képviseltetik magukat. A frontember úgy fogalmazott:

Egyszerűen b**ik vagytok.

Majd utalva Jakab Péter fonyódi akciójára, amikor egy munkagépet akadályozott a tolatásban azért, hogy felvegyen egy kampányvideót, azt mondta:

vigyázz Jakab, tolató munkagép.

Petrás azonban tovább ment és ahhoz a Z. Kárpát Dánielhez is intézett egy kemény beszólást, akivel 2013-ban még együtt lépett fel. A jobbikos politikust ugyanis nemes egyszerűséggel sz*rházinak nevezte, majd magát felmentve hozzátette, hogy nem tudta, hogy Z. Kárpát ilyen ember.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató