2024. május 20. - Bernát, Felícia
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon24°13°

Gyurcsányék: "Magyarország vezetői Szent István intelmeivel szemben vezetik az országot”

„István királyunk Európát választotta. Jól döntött” – fogalmazott augusztus 20-i bejegyzésében Gyurcsány Ferenc. Hozzátette: „Válasszátok ti is Európát a magyar államiság ünnepén.”



A baloldali politikus úgy véli, augusztus 20-án isteni áldást kérni a hazára szép hagyomány. „Ez persze nem elég. Most különösen nem” – fűzi hozzá. A DK-vezér szerint „a magyar emberek sokaságának ereje, harca, értő cselekedete kell, hogy

helyreállítsuk a demokratikus magyar államot”

– fogalmazott a szemkilövető.

Dobrev Klára is ünnepel

Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára is posztolt nemzeti ünnepünk alkalmából. A DK miniszterelnök-jelöltje szerint „ezekben a napokban nem könnyű ünnepelni, mert Magyarország vezetői Szent István intelmeivel szemben vezetik az országot”. 

Ezt írta a Facebookon:

Ezekben a napokban nem könnyű ünnepelni, mert Magyarország vezetői Szent István intelmeivel szemben vezetik az országot. A kormánypárt szócsövei naponként eresztik a levegőbe bűnös és ostoba gondolataikat arról, hogy Magyarország lépjen ki az Európai Unióból. Szent Istvánnak keményen, néha véres eszközökkel kellett legyőznie azokat, akik vele szemben a magyarság veszte mellett politizáltak. A mai utódoknak elegendő, ha a szavazófülkében védik meg Magyarország jövőjét, az Európai Uniós tagságát. A tét nagyobb, mint bármikor az elmúlt évtizedben.

Orbánt követjük-e a senkiföldjére, vagy Szent Istvánt Európa közepe felé? Orbán vagy Európa? Ez a kérdés, válasszatok!

Csakis rajtunk, magyar választókon múlik. Mi, Veletek és a segítségetekkel: maradunk Európában! Így ünnepeljük augusztus 20-át!

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató