2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Megteltek a szállodák: alig van szabad helyük a hosszú hétvégén

A legtöbb szállodában már kiakasztották a megtelt táblát, ugyanis rengetegen foglaltak szobát a hosszú hétvégére. A hotelek nagy része ünnepi programmal várja a vendégeket. 



A zalakarosi MenDan szállodában már hetek óta nincs hely, az összes szobát lefoglalták az augusztus 20-i hosszúhétvégére. Czimondor Nándor igazgató szerint az egész nyárra elmondható, hogy szép foglaltságot tudhatnak maguknál, de

„az augusztus 20, az kiemelkedően jó.”

Hévízen az egyik szállodában igazi ünnepi programkavalkáddal várják a vendégeket, ahol egyébként szintén telt ház lesz a hétvégén.

„Lesz konyhashow, ahol séfjeink vezetik be vendégeinket a gasztronómia rejtélyeibe. Esténkként lesz Sisa-est, azaz vízipipa-est, lesz discó, tehát a teljes nap folyamán izgalmas programokat szervezünk kicsiknek és nagyoknak” – árulta el a Hotel Európa Fit Héviz vezérigazgató-helyettese, Molnár Ágnes.

Hajdúszoboszlón a Hotel Silver szállodában sem lehet már szabad szobát találni a hétvégére. Földesi Berazvai Dóra értékesítő azt mondja: „Hajdúszoboszló városa, rengeteg programot szervezett az idelátogató turistáknak, amin vendégeink is részt vehetnek.

Molnár Tamás, a Nelson Panzió és Étterem tulajdonosa hozzáteszi: náluk az ország tortája is vonza az embereket, „sok külföldi is érdeklődnek iránta.”

A szakemberek szerint a pandémia után talán ez lesz az első kiemelkedően jó hosszúhétvégéje a vendéglátó szektornak.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató