2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Dézsi Csaba András egy pimasz ellenzéki firkászt osztott ki - Videó

Közel két hete írt egy hosszú bejegyzést Győr fideszes polgármestere, Dézsi Csaba András az Ugytudjuk.hu nevű győri újság munkatársáról, Pintér Bencéről, amiben Dézsi az újságírót „tiszteletlen, füllentős, arrogáns, kiképzett provokátornak” nevezte.

Dézsi a szennylapot politikai propagandának nevezte, és elvonult a kérdések elől, mivel ő csak normális újságíróknak nyilatkozik. Az provokátor újságíró követte a polgármestert, aki végül nem hagyta magát:

„Bence, nagyon nyomorult dolog, amit csinálsz, te nem is ellenzéki újságíró vagy, én megértem, mert meg kell élni valamiből (…) Abból élsz, hogy szart csinálsz a jó dolgokból”

- esett neki a kekeckedő firkásznak Győr polgármestere, majd hozzátette:

„Provokátor vagy, egy pártprovokátor vagy, egy ellenzéki pártprovokátor vagy, nem Győr érdekeit szolgálod, hanem a gazdáid érdekeit szolgálod. Nagyon jó provokátor vagy, egy probléma van: a jellemeddel van probléma. Nekem ez nem tartozik a munkaköri kötelességembe, hogy pártprovokátorokkal beszélgessek”

– mondta a polgármester, majd bevonult a városházára.

Dézsi Csaba András nemrég a Mandinernek adott interjújában beszélt arról, hogy szívesen nyilatkozik az ellenzéki lapoknak is: „A halállal kell megbirkóznom orvosi munkám során, így miért is ijednék meg egy ellenzéki újságírótól?!” Áprilisban például a Telexnek is interjút adott a polgármester.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató