2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Ugatnak a mérhetetlen, ellenzéki pártok: Tarlós kérjen bocsánatot!

Reagált az MSZP-LMP-Párbeszéd Tarlós István Magyar Nemzetben megjelent soraira.



„Tarlós a vádaskodás helyett inkább kérjen bocsánatot a budapestiektől!” címmel olvasható a három párt közleménye a Párbeszéd Facebook-oldalán. Tudniillik, a volt főpolgármester szerint – idézi az MTI a Magyar Nemzetben megjelent sorokat - a baloldal fővárosban érvényesített módszerei és stílusa két területen nyilvánulnak meg szemléletesen: az egyik a vontatott és avatatlan organizációval történő munkavégzés, a másik az ellenséges kommunikáció.

A Magyar Nemzetben megjelentekre reagált most közösen a moslék egy része.

Azt írják, „9 éven át nem tettek semmit a Lánchídért, a Blaha Lujza térért és a rakpartért sem, ugyanakkor a korábbi vezetés szó nélkül kiárusította a főváros vagyonát kormányzati utasításra. Többek között ezért bukott el Tarlós István és a Fidesz 2019-ben Budapesten.”

De azt is hangsúlyozzák, szerintük „a kormány ellopja Budapest bevételének egy részét, büntetőadóval sújtja, a budapesti tömegközlekedés 12 milliárdos kötelező támogatását is visszatartja és még 20 millió forintot sem hajlandó adni a Csepel és Soroksár között közlekedő komp szakmailag indokolt felújítására.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató