2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Hadházy rottyon van: a Führer és a Főnök esztétikai érzéke, ízlése hasonló

Elképesztő baromságokkal rukkolt elő a Facebook oldalán a momentumos képviselő.

A lódoktor gondolatmenete a következő:

Ez a három kép 1939-ben készült Münchenben, a Német Művészet Napján. A mi augusztus 20-i giccsparádénkkal való döbbenetes hasonlóság természetesen NEM azt jelenti, hogy a Fidesz náci lenne, de van azért néhány tanulsága:

1) Ami nem tragédia, csak ciki:

a Führer és a Főnök esztétikai érzéke, ízlése hasonló.

2) Ami nagyobb baj: a Főnök propagandistái és ideológusai előszeretettel tanulmányozzák a múlt századi német kollégáik munkásságát. Nem ugyanoda akarnak eljutni, de jól látszik, hogy számos propagandaelemet leszedegetnek arról a polcról is. Ami még nagyobb baj, hogy a kortárs orosz és török kollégáik „eredményeit” viszont gátlástalanul, egy az egyben másolják.

3) Amit az oroszoknál és törököknél látunk, az némi fáziskéséssel nálunk is megjelenik. Ahogy nő az elégedetlenség, úgy nyúlnak majd Putyin és Erdogan egyre keményedő módszereihez. A sorosozás, terroristázás, civilvegzálás, idegen ügynöközés után előbb-utóbb szükségszerűen eljön az újságírók és ellenzéki politikusok elleni, a mostaninál sokkal komolyabb fellépés, a választásokat pedig az eddigieknél durvábban próbálják majd elcsalni – HA HAGYJUK. A képek legfontosabb üzenete: az a hatalom, amely rálépett a demokráciából a diktatúrába vezető útra, magától soha nem fog visszafordulni!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató