2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Ujhülye: Orbánék bukni fognak, Karácsony képes lesz újraegyesíteni ezt az országot

A kamufotós(videós) szocialista politikus a Facebookon keménykedik. Bukásról írt...

„A holnapi nappal megkezdődik az előválasztáson induló jelöltek aláírásgyűjtő kampánya, most fordul igazán élesbe a NER leváltására szövetkező demokratikus erők közötti verseny” – írja Ujhelyi István vasárnapi nyílt levelében. Az MSZP európai parlamenti képviselője szerint „történelmi pillanatok ezek, hiszen ilyenre korábban még nem volt példa. Kivételes idők, kivételes megoldások.”

Azt írja, „Orbán Viktor és a Fidesz nem véletlenül kapkod és csapkod, bármit is mondanak odafent és bárhogy is igyekeznek alulról támasztani a rendszert az udvari bolondok; mind érzik, hogy vége lehet. Zsigereikben érzik, hogy ez most valami nagyon más: az „oszd meg és uralkodj” politikája kifulladt, az elégedetlenség túlcsordult, a változást akarók ereje közös utat vájt magának a gránit szilárdságúnak hazudott rezsim legyőzése felé.”

Hozzátette:

„Orbánék azért fognak bukni, mert elvesztették a mértéket, a gőg és az arrogancia vált minden tettük mozgatójává, a kontrollvesztett habzsolás, a frusztrációból adódó kivagyiság eluralkodása lett mindennapivá. És ez még azt is annulálja, azt is értéktelenné teszi, ami egyébként az elmúlt tizenegy év pozitívumainak rövidke listájára íródott.”

Kijelenti a nyílt levélben, „Magyarországnak szüksége van a változásra! Magyarország készen áll a változásra! A demokratikus erők készen állnak a változtatásra! Minél többen mennek el a következő hetekben aláírni, majd szavazni, annál biztosabban lehet megroppantani a rezsimet.” Majd rögtön hozzáteszi, „az előválasztás és a NER eltakarítása a demokrácia ünnepe.” Továbbá biztos abban is, „hogy Karácsony Gergely képes lesz újraegyesíteni ezt az országot, képes lesz hidakat emelni az árkok fölé és végre a többség akaratának érvényt szerezni a kevesek gőgös uralkodása helyett. A rezsim is tudja ezt, nem véletlenül fordítanak minden energiát Budapest főpolgármesterének, Orbán legerősebb kihívójának lejáratására és megállítására. Nem fog sikerülni. A visszaszámlálás holnap elkezdődik.”

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató