2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Magyar: „Úgy működik a hat párt egysége, mint az Európai Unió"

A börtönbizniszes beszélt az MSZP szennyoldalának a moslék előválasztásáról.

„Sajnos, ez a jelenlegi uralkodó osztály hajlamos arra, hogy minket más világban képzel el, mint ahol mi szeretnénk élni. Ezért vállalok ebben szerepet, mert úgy érzem, hogy az unokáinknak és az utódainknak rettenetesen fontos, hogy más világot éljenek meg. 30 évvel a rendszerváltás után meg kell tennünk minden tőlünk telhetőt, hogy ennek a fejetlenségnek és ennek a jogtiprásnak véget vessünk.” - mondta Magyar György.

Hozzátette:

 „Úgy működik a hat párt egysége, mint az Európai Unió, tehát a teljes körű konszenzusra törekszik, egyhangúlag kell döntést hozni és az egyhangúsághoz komoly kompromisszumkészség kell. Úgy gondolom, hogy a pártok jól vizsgáztak. Mi, civilek, azért vagyunk ott, hogy asszisztáljunk, és megfelelő segítséget nyújtsunk."

Igen, olyan diktatórikusan működik az EU is. Itt is a Feri dönti el, hogy ki indulhat... senki nem szólhat bele.

Magyar György szerint borzasztóan leegyszerűsödik most már az ellenzék politikája. „Elég lesz annyit mondani, hogy Orbán vagy Európa. Ha ő továbbra is így folytatja, húzogatja az oroszlán bajszát és mindent kitalál annak érdekében, hogy az történjen, amit ő szeretne, akkor ehhez képest muszáj változtatni. Ehhez vissza kell állítanunk a jogállamot, a jog uralmát és ehhez próbálok én szakmai háttérrel, kollégáimmal és barátaimmal segítséget nyújtani.”

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató