2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

„Te politikai kisegítő iskolás hülyegyerek” – írta Rákay Phillip a momentumos Hajnal Miklósnak

Csütörtökön számolt be arról a Momentum, hogy a Budakeszi-szerte érezhető lótrágyaszag Rákay Phillip kormányzati médiaszakember ménesbirtokáról származó, Natura 5-ös természetvédelmi területen lerakott konténeréből származik, amelyet a templom közelében helyeztek el.

Az esetről Hajnal Miklós momentumos politikus számolt be közösségi oldalán, a történetet pedig vasárnap még egy poszttal színesítette, amiben megírta, hogy Rákay hazudott az ATV-nek akkor, amikor azt állította, hogy a konténer csak ideiglenesen állt a természetvédelmi körzetben (amit időközben elvittek). Hajnal képekkel bizonygatta, hogy a konténer hóban is ott volt kirakva. A párt több képet kapott helyiektől, az első januárban készült Hajnal állítása szerint.

Rákay Philip a poszt alatt válaszolt Hajnalnak, a politikust lehülyegyerekezte, a Momentumot az SZDSZ-hez hasonlította.

Megerősítette, hogy szerinte csak ideiglenesen volt ott a konténer, és tavasszal azért volt ott kettő, mert a templomkertben lemetszett rengeteg zöldhulladékot is ők szállították el saját költségükön.

Csak jelzem: rajtatok és hiperaktív Szél Bernadetten kívül soha, senkit nem zavartak a lovaink és a rendszeresen ürített konténerek sem. A bűzről hazudoztok egy erdő szélén, egy olyan templom közvetlen szomszédságában, amely mellett az 1700-s évek közepe óta állt istálló... Ti, kis zsúrmarxista ügynökök aggódtok a szent helyekért, meg a templomokért, tőlem féltve azokat? Kacagnom kell..

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató