2021. október 24. - Salamon
EUR : 363.24
USD : 312.01
Időjárás ikon12°

Dobrev picsogásba kezdett: "lekurváztak egy ellenzéki képviselőnőt"

A Ripost nevű fideszes propagandaújság egy ellenzéki képviselőnőt – nem tudom és nem is akarom szebben mondani – lekurvázott. 

- írja Gyurcsány Ferenc felesége.

Mint ismert, a Ripost7 nevű kiadványban Demeter Mártát prostiként ábrázolták, mert az MSZP és az LMP után a jövőben a Jobbik frakciójába ülne be.

A Facebookon hozzátette 

A lap nem kertel: „Van már magyar politikai prosti” címmel hozza le gúnyrajzát Demeter Mártáról, amely a képviselőnőt félreérthetetlenül prostituáltnak ábrázolja. Ez a megalázó és lealacsonyító förtelem nem a véletlen szüleménye. Ide vezet az a stílus, ahogy a fideszes politikusok az Országgyűlésben és azon kívül is a nőkről és az ellenzékről beszélnek. Ki ne emlékezne arra a fideszes beszólásra Szabó Tímeának, hogy „„Mit pofázol bele, kisanyám?” Vagy arra, amikor Vadai Áginak „Vetkőzz Ági! Hol a babydoll?-t ordítottak? Igen, pontosan így kezdődött, majd így terjedt el az országban a tuskóság, a civilizálatlanság, a modortalanság.

Az O1G-s tábor most nagyon kifakadt, persze a másik oldara zúdított mocskolódással szemben nem lépnek fel.

Dobrev szerint most a Ripost egy újabb határt lépett át, akár az általános emberi, akár a női méltóság ennyire alpári megsértésével.

Tudom, hogy nem éreznek semmilyen szégyent viszolyogtató tettük miatt, hiszen nem hallok egyetlen fideszest sem, aki rosszallóan megszólalt volna. Ezt a förmedvényt valaki megrendelte, valaki lerajzolta, valaki betette a lapba. Mind úgy vélték, ezzel is a Gazda érdekeit szolgálják. Csakhogy Magyarországon tisztességes emberek élnek, akik nem fogják ezt megbocsátani azoknak, akik ezt elkövették, és azokat sem, akik most némák maradtak! - fakadt ki a szemkilövető felesége.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató