2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Szabó Tímea: Karácsony Gergelytől fél a legjobban Orbán

„Elegük van az embereknek a tolvajkormányból” – mondja a depressziótól megvénült Szabó.


Arról faggatták, hogy készül-e valamilyen közös ellenzéki akcióval a parlamenti ülésszak kezdetére.

„Én mindenképpen és Kövér László jóvoltából, aki 10 milliós büntetésre ítélt s ezt feltehetően az ülésszak megkezdésekor szavazza meg a parlament” – válaszolta Szabó Tímea.

Hozzátette: „Kövér László nem fog sem engem, sem mást eltántorítani attól, hogy továbbra is keményen ellenálljunk Orbán Viktor elnyomásának”.

Úgy látja, hogy „az emberek többségének végtelenül "elege van ebből a tolvaj kormányból". Jelentős az érdeklődés az előválasztás iránt, amint a Karácsony Gergelyre szavazni szándékozók száma is.” Mondjuk ez a közösségi oldalakon közzétett fotókról nem derül ki...

Meggyőződése, hogy hiába költött 600 milliót a kormány a főpolgármester lejáratására, ebből is csak az látszik, hogy tőle félnek a legjobban és „az emberek többsége szerencsére nem veszi be a kormánymaszlagot. Tudják, hogy Karácsony Gergely az egyetlen olyan jelölt, aki jobbról is, balról is, középről is össze tudja fogni a teljes tábort és még a bizonytalanokat is képes megszólítani, mert csak így tudjuk legyőzni Orbán Viktort”.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató