2022. augusztus 20. - István
EUR : 405.05
USD : 398.4
Időjárás ikon38°23°

Egy MSZP-s érdi bizottsági tag lelövetné Gulyás Gergelyt

Az érdi önkormányzat jogi bizottságának egyik szocialista tagja kommentben fenyegetőzött Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra posztja alatt, de ez csak a jéghegy csúcsa.

Nektek egy 9 mm oltást kellene beadni”

– írta a hozzászólásában Érdi István, az érdi önkormányzat jogi bizottságának egyik szocialista tagja a Miniszterelnökséget vezető miniszter és a kormányszóvivő posztja alatt.

Ez a komment sajnos nem az első fenyegető hangvételű baloldali megnyilvánulás. A Magyar Nemzet összegyűjtötte a cikkében az elmúlt időszak legdurvább fenyegetőzéseit.

Bősz Anett például, a DK országgyűlési képviselője és Pest megyei jelöltje Aradszki András kormánypárti képviselőt fenyegette meg agyagba döngöléssel, mikor a képviselő úr a koronavírussal küzdött lélegeztetőgépre kötve.
Szarvas Koppány Bendegúz, volt DK-s, most Momentumos országgyűlési képviselő lámpavasra akasztással fenyegetőzött. Jelenleg egyébként büntetőeljárás zajlik ellene, hivatalos személy elleni erőszak bűntette vádjával.
Kroutil Gyula, a DK XVII. kerületi politikusa nyomdafestéket nem tűrő módon gyalázta a kormánypárti szavazókat. A Facebookon azt írta: „Száradjon le minden kéz, amelyik a Fideszre tette az X-et.” , „Olyanok, mint a filmeken a zombik, csak jönnek, jönnek, és kattog a gépfegyver, ezek meg csak jönnek…”, „Szeretném, ha a sz...r is megállna benned a félelemtől, hogy a fellázadt emberek téged is felszúrnak”

Nagyon remélem, hamar meg is döglesz és hidd el, boldogan fogjuk körbeállni sírodat, hogy lehugyozhassuk.”

Kroutil az elhunyt Riz Leventéről, a XVII. kerületi fideszes polgármesterről is hasonló stílusban nyilatkozott: „ha megbuknak, börtön vagy akasztófa lesz a vége számára. Egy más korban csak az lenne a kérdés, hogy főbe lövi vagy felakasztja-e magát”. Kroutilnak semmilyen érdem nem volt szent, amikor billentyűzetet ragadott. Wittner Mária ötvenhatos szabadságharcos a következőt írta: 

A Wittner k...rvát mikor viszik már el bilincsben.”

Úgy tűnik, hogy ilyen a baloldali mentalitás.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató