2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Nagy Bandó is előbújt: szerinte Maki-Zay jó ember és fölkészült politikus

Hódmezővásárhely gyűlölködő polgármestere nagyon lecsúszott a moslékok versenyében, hiába ajánlgatja magát minden héten. Most elővette a lepukkant, komcsi humoristát is, hogy szóljon néhány jó szót az érdekében. 

Nagy Bandó elő is adta magát, ilyeneket ír a barom Márki-Zay-ról:

Az előválasztásra készülő miniszterelnökjelöltek jobbára megőrizték nyugalmukat, s fölmutatták erejüket, melyek átvitten elképzeléseiket, formálódó programjaikat is erősítik, hitelessé és megvalósíthatóvá teszik. Jó, hogy a miniszterelnök-jelöltségért eltökélt és testben-lékeben fölkészült politikusok álltak csatasorba.

Mióta a gőg és a gyűlölet szítása uralja a közéletet, egyvégtében arra várok, vártam, hogy egy békés, nyugodt, de magabiztosságot és tisztességet sugárzó hangot halljak, megbízható és jó arcot lássak, és tiszta tekintetet, olyan embert, aki egyenesen néz a kamerákba, és engem, a közélet iránt érdeklődő nézőt nem tekint gyereknek, felnőttként kezel, legfőképp pedig nem néz hülyének.

Ezt az élményt élhettem át Márki-Zay Péter megszólalásainál, és azóta hitelesnek és egyenes beszédűnek, amolyan jó embernek és fölkészült politikusnak látom. Tisztességéhez, úgy vélem, kétség nem férhet. Vetélytársait látva néha úgy vagyok, mint a századmásodpercekkel 2. és 3. helyezést elérő olimpikonokkal: milyen kár, hogy csak egy aranyérmet adhatnak át! Szóval, Pétert ajánlom, kedves polgártársaim, a többit meg bízzuk a Sorsra!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató