2021. október 25. - Bianka, Blanka
EUR : 363.24
USD : 312.01
Időjárás ikon13°

Kubatov: A mieink is harcba fognak szállni, mert fel vannak háborodva a baloldali álhírterjesztésen és hírhamisításon

A kormányzási eredmények összehasonlításáról szólhat majd a kampány – mondta a Magyar Nemzetnek Kubatov Gábor, aki szerint a választók személyes megszólítása a demokrácia legszebb része.

A Fidesz országos pártigazgatója, alelnöke arról is beszélt, hogy választási győzelme esetén a baloldal ismét adót emelne, beengedné hazánkba a migránsokat és visszatérne a Gyurcsány-korszak.


Kubatov Gábor a lap szombati számában megjelent interjúban rámutatott, hogy a kampány látszólag a múltról fog szólni, de valójában a jövőről. Arról, hogy kitől, mit várhatnak a választók az eddigi teljesítmények alapján. Arra a kérdésre, hogy mik azok az eredmények, amelyeket leginkább hangsúlyoznának a választók előtt, a jobban teljesítő gazdaságot, az alacsony munkanélküliséget és a biztonságot említette, hozzátéve, hogy a sokat szidott oktatási és egészségügyi rendszerekre is rekordösszegeket költ ma az állam, az átlagbérek csaknem a kétszeresére emelkedtek, és közben megőrizték a nyugdíjak vásárlóértékét is.

Kubatov Gábor szerint egyértelmű, hogy mi történne abban az esetben, ha a baloldal kerülne hatalomra.

Karácsony Gergely egy német lapnak nyilatkozva el is szólta magát arról, hogy beengednék a migránsokat. Lebontanák a kerítést, csak idehaza ezt azért nem mondják ki őszintén, mert a kampányban ez nekik rossz téma. Az is egyértelmű, hogy adót emelnének, és a munkaalapú társadalom helyett visszahoznák a segélyezésre épülő rendszert. Ott fogják folytatni, ahol annak idején Gyurcsány Ferenc abbahagyta

– fogalmazott a pártigazgató. Arra a kérdésre, hogy az önkormányzati választások után mekkora a veszélye annak, hogy az összekapaszkodó baloldal legyőzheti a Fideszt, Kubatov Gábor hangsúlyozta, hogy 2019-ben megnyerték az önkormányzati választást.

Ha azt az eredményt átfordítanánk egy parlamenti voksolás eredményére, a Fidesz egy-két mandátum híján kétharmadot kapott volna. Nyilván fájó, hogy elvesztettük Budapestet, de Tarlós István így is több szavazatot kapott, mint korábban

– emelte ki. Arra a felvetésre, hogy az online térben való kommunikációban mintha előrébb tartana a baloldal, Kubatov Gábor úgy vélte: a kormánypárti politikusok ebben az élen járnak, ugyanakkor két területen fejlődniük kell.

Egyfelől a konzervatív sajtó le van maradva a közösségi kommunikációval, másfelől a polgári oldal követői egyelőre nem érzik sajátjuknak a kommentháborút, pedig bármilyen furcsa is, ez a modern csatatér

– mutatott rá, kiemelve: úgy gondolom, a mieink is harcba fognak szállni, mert a kormánypártok szimpatizánsai fel vannak háborodva a baloldali álhírterjesztésen és hírhamisításon. A járvány alatt mutatott politikai teljesítményről szólva úgy vélte, hogy a vírus elleni harc őket igazolta a baloldallal szemben.

Hazánkban szűntek meg elsőként a szigorú korlátozások, nálunk indult újra a gazdaság, a normális élet, a gyerekek iskolába járhattak, jó példaként szolgálva, hogy csak a vakcina jelent megoldást

– hangsúlyozta Kubatov Gábor.

Forrás: Pestisracok.hu, MNO

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató