2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Ujhülye kiakadt a Vadhajtások miatt - Videó

Ujhelyi szerint a Vadhajtások miatt nem tudnak leülni a családok közösen ebédelni, és még mindig nem tudta megemészteni, hogy fel lett akasztva egy arcképével ellátott bábu.

Tegnap a Tranzit elnevezésű eseményen Dömötör Csaba és Ujhelyi István vitázott. A szocialista EP-képviselő azt ecsetelte, hogy a Fidesz nem válogat az eszközökben, mindent bevetnek az ellenzék ellen.

Nem kéne lepatkányozni a fideszeseket, és akkor lehet javulna a közhangulat - mondta Dömötör Csaba Ujhelyi Istvánnak.

Gyakorlatilag személyeskedésbe fordult a felek közötti vita, amikor a média helyzete került szóba. Ujhelyi szerint nincsen médiapluralizmus. Dömötör szerint eközben az MSZP miniszterelnök-jelöltje fut a kamerák elől. Nem mi fenyegetjük az újságírókat – tette hozzá az államtitkár. Miért nem határolódtál el a Bangóné patkányozásától? – tette fel a kérdést Dömötör. Ujhelyi szerint az a kormányzati stílus, ami most van az példátlan a rendszerváltás óta.

EGYETLEN KORMÁNY ALATT LŐTTEK AZ EMBEREKRE, AZ MSZP KABINET ALATT

–vágott vissza Dömötör. Nem kéne lepatkányozni a fideszeseket, és akkor lehet javulna a közhangulat – tette hozzá.

Én soha nem hazaárulóztam le senkit, és tőlem ilyet nem lehet idézni –így reagált Dömötör arra, hogy Ujhelyi szerint a Fidesz hazaárulózása miatt romlott le nagyon a közbeszéd. 

Ujhelyi felhozta a felakasztott bábut is.

Mint ismert, az Orbán arcképével ellátott bábu - amit az Orbángyűlölők ütöttek, vertek, köpködtek -  az ellenzéki tüntetésekről lett eltulajdonítva, majd egy gyors arc csere után fel lett lógatva egy fára. Ez annyira kiverte anno a biztosítékot, hogy az Európai Parlamentben is picsogtak miatta.

Ujhelyi azt elfelejtette közölni, hogy az Orbán-bábut előtte hetekig gyalázták...

Íme a videó:

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató