2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Szél tovább fokozza: Feltörték a kampányfőnökének az autóját, a kampányzászlót elvitték - természetesen a Fideszre gyanakszik

A kocsiban lévő szórólapokat szétszórták. Az ügyben feljelentést tesznek.

Feltörték a kampányfőnöke autóját a hétfőre virradó éjszaka – adta hírül Szél Bernadett a Facebookon. A független országgyűlési képviselő közlése szerint a kocsi ablakát betörték, a benne talált szórólapokat szétszórták, a kampányzászlót pedig elvitték. „Biztos az ajánlóíveket keresték, de hiába — nem ott tartjuk” – írta.

Az ügyben feljelentést tesznek, de Szél szerint „ez a dolog nem ennyi és zavarba ejtően sok kérdés merül fel.”

Tényleg addig kell fokozni a gyűlöletet, hogy egy szélbernadettes zászló miatt feltörnek egy autót? Vagy valaki tudta, hogy a kampányfőnököm autója és ennyire nem akarja, hogy jelölt legyek?”

– tette fel a kérdést.


 
Szerinte a rendőrség a kamerafelvételek segítségével sikeresebben tud utánamenni a részleteknek, „de egy fix: ahol már az is zavarja a Fidesz által felheccelt embereket, hogy készülünk a választásokra és kampányolunk, ahol aktivistákat támadnak meg agresszívan az utcán, csak mert ajánlásokat gyűjtenek a Fidesz által eltörölt első fordulót helyettesítő előválasztásra, az a rendszer beteg.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató