2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Elindult a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíció

Megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz és a KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű petíciójához szerdán – mondta a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója Budapesten. Hollik István azzal is érvelt a petíció mellett, hogy azok közül, akik 2022-ben szavazni fognak, sokan még gyerekek voltak, amikor Gurcsány Ferenc békés tüntetőkkel szemben vezérelt lovasrohamot.

Hollik István elmondta, hogy több mint ezer aktivista gyűjti az aláírásokat az ország 300 pontján. Az első két hétben a közterületeken, az utcán lesz erre lehetőség, utána segítőikkel együtt felkeresnek minden állampolgárt. A petíciót azért indították, hogy megmutassák: sokan vannak olyanok, akik nem kérnek még egyszer a kudarcos Gyurcsány-korszakból – közölte Hollik István.

Mindenki csatlakozzon a petícióhoz, aki nem akarja, hogy visszatérjen a múlt, a 2010 előtti kishitű, önbecsülését vesztett, a magyar nemzeti érdeket teljes mértékben háttérbe szorító és a magyar emberekkel szemben teljesen szembeforduló kormányzás!
– mondta Hollik István.

A kormánypártok azt üzenik a petícióval Gyurcsány Ferencnek, és az emberének, Karácsony Gergelynek, hogy nagyon sokan vagyunk, akik emlékszünk még a kormányzására
– tette hozzá.

Sokan vagyunk, akik emlékszünk még a megszorításokra, a számtalan adóemelésre, és arra, hogy miként hagyták cserben a magyar családokat, a magyar nyugdíjasokat, akiktől egyhavi nyugdíjat elvettek, és hogyan tettek tönkre kormányzásukkal 200 ezer munkahelyet

– mondta Hollik István, aki megígérte, hogy nem engedik Gyurcsány Ferencet és embereit visszatérni a hatalomba.

 

MTI

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató