2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

FeGyőr: Nincs olyan, hogy heteró vagy meleg foci

Tegnap a hazaáruló és sportgyűlölő Momentum első embere Kamu Gerivel mosolygott a Puskás Aréna lelátóján. 

Ma meg is osztotta a magvas gondolatait Bandika:

„60 ezren jöttünk ki, hogy 59 év után újra győzelmet, de minimum egy döntetlent szurkoljunk ki a magyar válogatottból Anglia ellen. Ez sajnos nem a mi napunk volt, ennél sokkal több van bennünk: nemcsak a pályán, de a lelátón is, már ami az ultráink botrányos viselkedését illeti.

Normális esetben nincs szükségem arra, hogy Csányi Sándor MLSZ-elnök személyesen hívjon meg egy meccsre, szoktam én menni magamtól is. Most viszont olyan időket élünk, hogy a focit ki akarja sajátítani magának egy utálkozó, urizáló, és polgárháborúzó politikai párt, a Fidesz. Pedig nincs olyan, hogy fideszes vagy momentumos foci, heteró vagy meleg foci, falusi vagy városi foci, hanem olyan van, hogy magyar foci. A foci nemcsak ezé vagy azé, hanem a foci mindenkié. Pont.

Sajnos annyian nélkülöznek ma, hogy sok fociszerető magyar nem engedheti meg magának, hogy elutazzon Pestre, és élőben végigszurkoljon egy VB-selejtezőt. Mi viszont úgy voltunk vele, hogy kérünk kicsivel több jegyet az MLSZ-től, ha már az beállt a társadalmi árkok betemetésének ügyébe. Ezért néhány nagyon lelkes vidéki fiatalt elhívtunk magunkkal. Fociszerető és nagyon jó tanuló borsodi, nógrádi, és Heves megyei középiskolásokkal szurkoltunk hát közösen a magyar válogatottnak. Mert a foci mindenkié!”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató