2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Joe Biden már saját lánya 2012-es esküvőjére sem emlékszik

Joe Biden csütörtökön egy online eseményen szólalt fel, ahol ismét megmutatkoztak rajta a mentális leépülés jelei.

A zsidó vallási ünnepeket megnyitó időszak kapcsán beszélt az antiszemita célok miatt elkövetett terrorizmusról és az Afganisztánban élő zsidók helyzetéről, azonban egy nagyon fontos 2012-es személyes élményre már nem tudott visszaemlékezni.

Biden felidézte, hogy lánya, Ashley 2012-ben ment férjhez, az esküvőjét pedig egyszerre vezényelte katolikus pap és egy zsidó rabbi is.

AZ ELNÖK EZT KÖVETŐEN ELMESÉLTE, HOGY KEDVENC KATOLIKUS DALÁT KÉRTE, HOGY JÁTSSZA LE A ZENEKAR AZ ESKÜVŐN, AZONBAN LÁTHATÓAN NEM TUDTA FELIDÉZNI, HOGY MELYIK IS A KEDVENC DALA, TELJESEN ELFELEJTETTE.

Biden feltette a kérdést az élő online eseményen: "melyik dal az, amit akkor játszanak, amikor mindenki a székben ül?" Majd azzal folytatta, hogy mindegy is, nem emlékszik rá, de azt a dalt játszották le a lánya esküvőjén.

Biden ezt követően arról beszélt, hogy ő is felkereste az Élet Fája nevű zsinagógát Pittsburghben a 2018. októberi terrortámadás után, amelyben 11-en haltak meg. "Emlékszem, hogy ott voltam a zsinagógában, és beszéltem az emberekkel" - mondta Biden.

Barb Feige, az Élet Fája zsinagóga igazgatója azonban azt mondta, hogy

BIDEN NEM JÁRT A ZSINAGÓGÁBAN A TERRORTÁMADÁST KÖVETŐEN.

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató