2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Karácsony nem tudja legyőzni Orbánt - ismét belerúgtak Kamu Geribe a DK-s oldalon


Ismét felvetődik a kérdés, hogy vajon sérülhet-e a moslék etikai kódexe azáltal, hogy egy a Demokratikus Koalíciót támogató Facebook-oldal továbbra is azon van, hogy lejárassa az ellenzéki miniszterelnök-jelölteket. Ismét Karácsonyról posztoltak.

 

Tudniillik egy erősen a Demokratikus Koalíciót támogató Facebook-oldal kemény pénzeket fizet, hogy támadja az ellenzéki miniszterelnök-jelölteket.

Az Europálya most újabb poszttal jelentkezett, melyben azt írják:

Ellenzékiként a félelmünk beigazolódott: Karácsony Gergely nem tudja legyőzni Orbán Viktort. Nem lehet csak Budapestről választást nyerni, ezért olyan miniszterelnök-jelölt kell, aki vidéken is népszerű!

A DK miniszterelnök-jelöltjét, Dobrev Klárát támogató lap korábban olyan hirdetésekre is százezreket költött, amelyekben Jakab Pétert, a Jobbik miniszterelnök-jelöltjét vagy Fekete-Győr Andrást, a Momentum Mozgalom miniszterelnök-jelöltjét kritizálták.

Mint ismert, az előválasztási ellenzéki etikai kódexben az ellenzéki pártok (Jobbik, DK, Momentum, MSZP, LMP, Párbeszéd) elnökei megegyeztek, hogy a dokumentumban elfogadott elvek mentén kampányolhatnak, valamint vállalták azt is, hogy a jelöltek a jelölttársaikkal szemben nem folytatnak lejáratókampányt, a médiakapcsolataikat a demokratikus összefogás sikerének szolgálatába állítják, illetve azt is, hogy jelölttársaikkal szemben nem lépnek fel etikátlanul,

MERT EZZEL A FIDESZT SEGÍTENÉK.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató