2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Jámbor: Ha az kell, hogy leváltsuk a Fideszt, bárhova odaláncoljuk magunkat!

A kommunista Mérce korábbi főszerkesztője, Jámbor András üzenget a Facebookon.

9 éve Karácsony Gergely és az LMP akkori képviselői odaláncolták magukat a Parlament bejáratához. Büszkeség arra gondolni, hogy már akkor is Gergővel dolgoztam, és részt vehettem az akció kitalálásában és végrehajtásában - írja a marxista a Kamu Geriről megosztott fotóhoz.

Akkor ezzel tiltakoztunk a választási törvény átírása ellen. Az ellen a törvény ellen, amely a Fidesz felé billenti a választási rendszert, amely eltörölte a második fordulót, és így összefogásra kényszeríti az ellenzék pártjait - teszi hozzá.

Majd folytatta:

Ha kell, most is odaláncoljuk magunkat. De itt még nem tartunk. Aláírásgyűjtéssel, tüntetéssel, és népszavazással küzdünk a Diákvárosért, de ha a hatalom nem ért ebből, ha továbbra sem építik fel a megígért kollégiumi férőhelyeket, oda is láncoljuk magunkat, hogy végre abba az irányba induljon el az ország, amely megoldja a lakhatási és szociális válságot!
Ha az kell, hogy leváltsuk a Fideszt bárhova odaláncoljuk magunkat!

Végül így zárta a bejegyzését: De a kormányváltás után remélhetőleg azokon csörögnek majd a láncok, akik lopott közpénzből urizálnak, akik a barátaiknak osztják ki a közbeszerzéseket, és akik titkosított szerződésekkel árusítják ki Magyarországot!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató