2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Vujity Tvrtko szerint Magyarországon mérgező légkör uralkodik

Vujity Tvrtko önkéntes vadőrként teknősökre vigyáz Hawaii-i szigetén, de most hazalátogatott és megdöbbentette a mai Magyarország.

Különböző pecsétek között éltem - jegyezte meg. Elmesélte, hogy Hawaii-in szigorúan tilos óriásplakátokat elhelyezni, ehhez képest arcul csapta az, amit Magyarországon tapasztalt.

Nekem Magyarország a hazám, sokkal jobban szeretem, mint Hawaii-t. Megtanultam nyugalomban élni, most jöttem rá, mennyi energiát vettek el tőlem a Soros-bérenc, Simicska-csicska típusú megszólalások - magyarázta a műsorvezető.

Egy olyan helyről jöttem , ahol mindenki tudja ki a helyi polgármester, de azt se tudják, ki a kormányzó - magyarázta Tvrtko.

Megrázó és megrendítő az, hogy erre a békére és nyugalomra mennyire vágynak az emberek - mondta Tvrtko annak kapcsán, hogy miről beszél az embereknek az előadásain. Arra, hogy búcsúznak-e az országtól, elmondta, hogy nem akarja Magyarországot elveszíteni, de nagyon nehezen tudja elképzelni az életet úgy, hogy "napi szinten ömlik rá a méreg".

Megosztotta, hogy csak újságíró akart lenni, mindenféle pecsét nélkül, ez viszont nem sikerült Szeretne Magyarországon élni, de hosszan is akar élni, és szerinte a Magyarországon uralkodó mérgező légkör erre nem ad lehetőséget.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató