2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Donáth szerint a Facebook újabb négy évnyi hatalomhoz segítheti Orbán Viktort

Rettegés van...

Ezt írja a momentumos hazaáruló:

„Az óriásplatform ismét elővette a tervét, ami szerint csökkenteni fogják a politikai tartalmak megjelenését a felhasználók falán. De ezzel nem érnek el mást mint, hogy újabb négy évet nyerhetnek Orbán Viktornak.

Tisztázzuk, a Facebookot felelősség terheli, hiszen azzal, hogy korlátozza a politikai információk terjedését a felületén, erősen torzítja a politikai versenyt olyan országokban mint Magyarország. Hiszen a független médiatér már eleve komolyan sérült hazánkban, és a közbeszédet a hatalom propagandagépe befolyásolja, nem pedig a kritikus hangok.

De Magyarországon nem csak az ellenzéki politikusok szempontjából életbe vágó az, hogy mekkora teret ad a politikának az óriásplatform. A független média is ezáltal tudja eljuttatni a valós híreket az emberekhez, és ezeknek a híreknek a megtárgyalása is ezen a felületen zajlik a választók részéről. A koronavírus-járvány pedig ezt az állapotot még jobban felerősítette, hiteles hírekhez és információkhoz ezen a felületen jutottak hozzá az emberek az ott jelenlévő médiának, illetve egymásnak köszönhetően.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató