2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

FeGyőr: Orbán ügyészsége börtönnel fenyeget, mert füstgyertyát ejtettem két rendőrsorfal közé

A Facebookon sajnáltatja magát a garázda momentumos, aki a rendőröket dobálta egy korábbi tüntetésen.

Nem bocsánatot kér, inkább hergelésbe kezd a gyáva momentumos és áldozatnak állítja be magát...

Orbánozással szeretné elterelni a figyelmet az ügyről. Az alábbi irással rukkolt elő a srác: 

ORBÁN ÜGYÉSZSÉGE TOVÁBB FENYEGET A BÖRTÖNNEL

Ma folytatódott az a büntetőeljárás, amiben Polt Péter 1 év 6 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kér rám azért, mert két és fél évvel ezelőtt, egy játékboltban vásárolt füstszórót ejtettem két rendőrsorfal közé. Azért, mert felszólítás nélkül, jogszabálysértó módon kezdtek tömegoszlatásba. Senkit sem akartam bántani, nem is bántottam. Ezt a ma meghallgatott három rendőr tanú sem cáfolta. Tehát nem követtem el semmilyen bűncselekményt, különösen nem hivatalos személy elleni erőszakot. A rendőrökért is tüntettünk. 

Azokért a rendőrökért, akiknek egy felmérés szerint 80%-a gondolkodik a pályaelhagyáson a pocsék megélhetése miatt. Csak a szokásos. A fidesz által leuralt állam közszolgái ki vannak zsigerelve, le vannak nézve, ki vannak használva: a családsegítő, az ápoló, a tanár, a tűzoltó, és a rendőr. Pont azok, akik, ha nem lennének, teljes káosz, tudatlanság, elmúlás, és csőd lenne. 

Minden ország arra költi a legtöbbet, ami számára értékes: az Orbán-kormány a fideszes politikusbűnözőkre költi a legtöbbet, mi a magyar állami dolgozóinak megbecsülésére fogjuk! Kérlek, tartsatok ki! 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató