2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Fél évvel a választások előtt, végleg kicsinálta oldalunkat a Facebook

Kedves Olvasóink,

Már sajnos két hete tudjuk, csak ezzel nem foglalkoztunk eddig, azonban a történet már ott tart, hogy fél évvel a választások előtt az egyik legnépszerűbb jobboldali portált, aminek havonta így is kétmillió olvasója van, végleg kicsinálta a Facebook.

Több, mint egy éve a hatvanezres oldalunkon korlátozások vannak bevezetve. Miszerint hirdetéseket ott nem adhatunk fel, bár nem is állt szándékunkban, mivel egy forinttal nem vagyunk hajlandók ezeket támogatni, illetve 90%-kal lecsökkentette oldalunk elérését.

Emiatt létrehoztuk a másik Vadhajtások oldalt, aminek tizenötezer követője van és 2 héttel ezelőtt kaptuk meg erre is ugyanezeket a korlátozásokat. Egy nagy szerencsénk van, hogy ti itt vagytok, hogy fenntartjátok az oldalt és rengetegen szóltok, hogy nagyon nagy bajok lesznek. Nem szeretnénk ezt túlragozni, hiszen három év után azt kell mondanunk, mindent elkövettünk annak érdekében, hogy ezt az olvasótábort egyben tudjuk tartani, akár Facebook nélkül is.

Saját fórumot hoztunk létre, amibe tényleg senki nem szól bele, illetve a cikkeink alatt megtalálhatóak a reakciógombok, amiről egy kulisszatitkot elárulunk: rengeteg olyan közéleti szereplő jelezte már felénk, hogy ez a lehető legjobb ötlet volt, mivel itt nem írja ki a neveket, hogy ki mire nyomott. Így nem kell rettegnie az ellenzéknek, hogy ki mer minket olvasni. De nem szaporítjuk a szót tovább, a sírásnak nem most van itt az ideje.

Ezt a kétmillió olvasót mi továbbvisszük Facebook nélkül, veletek együtt, és végig fogjuk nyomni ezt a kampányt tiszta magyar szívvel, hogy hozzájárulhassunk mi is ahhoz, hogy ez a moslékkoalíció ne térhessen vissza.

Így hát semmi másra nincs szükség tőletek, mint arra, hogy megújult honlapunkat ne a Facebookon keressétek, hanem a nevét üssétek be felül a böngészőtök keresőjébe. Ez a legnagyobb segítség most, amit nekünk adhattok. Hisz mi a lájkokat már rég olvasókra váltottuk, mert a likeok minket soha nem érdekeltek, de mindenképp szeretnénk elérni, hogy ne lemorzsolódjanak az eddigi Facebook olvasóink, hanem igenis segítsenek ezzel minket és ha lehet, csatlakozzanak a saját, általunk üzemeltetett fórumhoz.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató