2021. október 21. - Orsolya
EUR : 359.99
USD : 308.74
Időjárás ikon18°

Fidesz: ha Gyurcsányékon múlik, akkor Magyarország bevándorlóország lesz

A Fidesz értékelése szerint a jövő évi választáson ismét válaszút előtt áll Magyarország, hogy bevándorlóország akar-e lenni vagy sem. A kormánypárt a röszkei zavargás hatodik évfordulójára kiadott közleményében azt írta: amíg az Orbán-kormány van hatalmon, nem fognak Magyarországból bevándorlóországot csinálni, azonban ha Gyurcsányékon múlik, Magyarország bevándorlóország lesz és Röszke a mindennapok része lehetne.

Hozzátették: Gyurcsány embere kikotyogta, hogy a magyar baloldalnak már megvan a közös migrációs stratégiája, de azt el akarják titkolni az emberek előtt, nem akarják a kampányban nyilvánosságra hozni, mert akkor esélyük sem lenne.

Meg kell állítanunk őket! Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!

– fogalmaztak.

A Fidesz szerint a röszkei zavargás csak az „előszele” volt annak, ami Európára és Magyarországra vár, hiszen hatodik éve folyamatosan áramolnak a migránsok Európa belsejébe, és további milliók készülnek Afrikából és Közép-Ázsiából arra, hogy itt telepedjenek le.

A bevándorláspárti európai baloldal célja, hogy Európát „bevándorlókontinenssé” tegye, új állampolgárokat, új baloldali választókat szerezzen magának, felszámolja a nemzetek Európáját és az európai keresztény kultúrát. A bevándorláspártiak ezért újra és újra erőltetik a Soros-terv végrehajtását, a migránsok betelepítését, szétosztását és a migráció legalizálását

– hangsúlyozták.

Az Orbán-kormány hatodik éve vállalja a vitákat és támadásokat Magyarország védelme érdekében. Megépítettük a kerítést, fenntartjuk a határvédelmet, elutasítjuk a migránsok betelepítését

– szögezték le.

Forrás: MTI

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató