2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Egymás gyalázásával szórakoztatta a Zugló TV nézőit Hadházy és Tóth

Tóth Csaba azzal akarta sarokba szorítani Hadházyt, hogy a független képviselőnek semmi köze Zuglóhoz, nem is itt kellett volna indulnia, és nem ismeri igazán a kerületet, az önkormányzat munkáját - írja a Mandiner.

Tóth időnként vizsgáztatni próbálta politikai ellenfelét.

Hadházy ezzel szemben azzal vádolta meg Tóthot, hogy az önkormányzattal kapcsolatban állókkal olyan ingatlanbizniszbe kezdett, amelynek révén az MSZP-s politikus legalább 500 milliós vagyont tudott eltitkolni, s szerinte felmerülhet a pénzmosás gyanúja is.

Tóth szerint Hadházy csúsztat, alaptalanul vádaskodik, személyeskedik, a szocialista politikus szerint ilyen aljas mocskos lejárató kampány meg nem folyt Zuglóban, mint az előválasztás során. Tóth azt mondta, nem érdekli, ha Hadházy nem fogja támogatni őt a parlamenti választáson, amennyiben ő fog nyerni az előválasztáson. Enélkül is győzni fog jövő tavasszal.

Hadházy nem is cáfolta, hogy nem állna Tóth mellé, és kijelentette, olyan korrupciós örvény alakult ki Magyarországon, hogy nem maradhatnak csendben, ezt üzeni a zuglóiaknak, ezért kéri a támogatásukat.

Az MSZP-s képviselő Hadházyt a múltja miatt is támadta, amiatt, hogy a Fideszből indult, utána verekedett az LMP-ben, független lett, majd a Momentumnál kötött ki, ezért nem lepődne meg, ha megint a Fidesz felé kacsingatna. Hadházy arra utalt, hogy az lenne jó az országnak, Zuglónak, ha felelősségre lehet majd vonni azokat, akik törvénytelenségeket követtek el, akármelyik politikai oldalon is állnak.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató