2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Asztalokat borogatott és rugdosódott az előválasztási sátornál Havas Henrik fia, a rendőrök garázdasággal gyanúsítják

Garázdasággal gyanúsította meg a rendőrség Havas Henrik fiát, miután a gyanú szerint Pesterzsébeten, az ellenzéki előválasztás egyik sátránál asztalokat borogatott és rugdosódott a szavazóponton szombat délelőtt – tudta meg a PestiSrácok.hu.

Szombaton a Telex megkeresésére a rendőrség azt közölte, hogy

11 óra 20-kor kaptak bejelentést arról, „hogy egy férfi Budapest XX. kerületében, a Kossuth Lajos téren kihelyezett előválasztási sátorban tárgyakat rúgott, illetve borított fel”. Az eset során a rendőrség közleménye szerint nem sérült meg senki.​ A pesterzsébeti rendőrök a helyszínen azonosították és néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, elszámoltatása jelenleg is folyamatban van. A rendőrség ​garázdaság vétség elkövetése miatt ​indított ellene eljárást.

A férfi, úgy tudjuk, nem más, mint Havas Henrik fia, aki nem először került szembe a törvénnyel. Kerestük az ügyészséget is, a Fővárosi Főügyészség szóvivője, Bagoly Bettina portálunknak küldött válaszában – név nélkül – azt írta: megerősítem, hogy az ügyben a Budapesti XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétsége miatt egy férfit gyanúsítottként hallgatott ki. Az illetékes kerületi ügyészség megállapította, hogy a nyomozó hatóság a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezte; az iratokat jelenleg az ügyészség vizsgálja.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató