2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Elvtelenek: FeGyőr meggondolta magát és támogatná a korrupt Tóth Csabát is az előválasztáson

Fekete-Győr András jelentette ki a Telex videójában, hogy készek Tóth Csaba támogatására.

„Hadházy Ákos kell Tóth Csaba helyett. Ki kell vennünk azokat az elemeket az ellenzék soraiból, akikre a korrupció árnyéka vetült az elmúlt időszakban” – szögezte le Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje a baloldali előválasztás első „miniszterelnök-jelölti egyetértése” során (mint arról korábban írtunk, miniszterelnök-jelölti egyetértést és adóemelési javaslatot hozott a sokat várt baloldali vita – a szerk.).

Fekete-Győr András meggondolhatta magát

A Telex keddi írásából azonban kiderül: Fekete-Győr András meggondolhatta magát a zuglói jelöltek támogatása kapcsán. Mint írják: „fájó szívvel, de Tóth Csabát is támogatná a Momentum”.

Mi kötöttünk egy megállapodást, hogy mindenkit támogatunk, akit az előválasztáson részt vevők demokratikus úton megszavaznak”

– idézi a portál a lila párt politikusát.

Nem csitulnak az ellentétek a zuglói szocialisták és Hadházy között

Mint arról korábban írtunk: Horváth Csaba végül feljelentette Hadházy Ákost. „Bocsánatkérés helyett, kevélykedés és újabb hazugság volt Hadházy Ákos egykori fideszes képviselő válasza, ezért Zugló Önkormányzata megtette a feljelentést jó hírnév megsértéséért, rágalmazásért” – közölte a zuglói önkormányzat, aki továbbá felszólította Hadházyt arra is: „ne bújjon mentelmi joga mögé Hadházy Ákos! Ha olyan bátor és biztos magában, kérje mentelmi jogának felfüggesztését és ne akadályozza az eljárást”.

Hadházy Ákos reagált

A független képviselő elmondása szerint sajnálja azt, hogy szerinte a zuglói önkormányzat mindenképpen szeretné elterelni a figyelmet az lényegről és csak az ő személyét próbálják támadni. A politikus továbbá azt javasolta Horváth Csabáéknak, hogy „ha tényleg szeretnének elégtételt venni, akkor polgári pert indítsanak ellenem, ott nem véd a mentelmi jog”.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató